Een geslaagd evenement betekent een absolute meerwaarde voor uw bedrijf.

Elk event is uniek. Daarom stellen wij u steeds een passende formule voor uw evenement voor. 
Salons Gruuthuse biedt ruimte voor grote en kleine groepen. De bovenverdieping integreert een prachtige ruimte met aparte bar. Vier op maat en met klasse!

Capaciteit

BENEDENVERDIEPING

150 personen klassiek tafelen
300 personen receptie
220 personen walking dinner

 

 

BOVENVERDIEPING

120 personen klassiek tafelen
200 personen receptie
120 personen walking dinner

Voor genodigden die moeilijk de trap kunnen gebruiken is er een stoellift voorzien. Zo kan iedereen volop meegenieten van uw feest.

TUIN

Bij mooi weer kan de tuin gebruikt worden voor recepties tot 200 personen. In een oase van groen kan u stijlvol genieten van lekkere hapjes en heerlijk gekoelde dranken. Vanaf mei 2017 wordt onze tuin 150 m² groter met een leuke buitenbar, terras en grasplein met speelmogelijkheden voor de kinderen (Capaciteit 300 personen).

Locatie in Waregem voor uw personeelsfeest - Salons Gruuthuse

Personeelsfeest

Salons Gruuthuse creëert de gepaste sfeer voor uw personeelsfeest: ontspannen maar toch stijlvol. Alle accommodatie, grote eigen parking, eerlijke gerechten en een professioneel team… Uw bedrijfsfeest krijgt de nodige allure.

Graag nodigen we u uit voor een kennismaking met de zaal en onze aanpak. We bespreken de verschillende mogelijkheden om uw personeelsfeest met de grootste zorg vorm te geven.

Seminarie

Salons Gruuthuse beschikt over 2 zalen of seminarieruimtes die u alles bieden om in alle rust en concentratie te vergaderen. De ruimte wordt optimaal ingericht volgens de groep en op maat van uw bedrijf. 

Privéparking, WIFI, projector en alle moderne multimediavoorzieningen zijn aanwezig. We zetten steeds koffie, verse koeken, huisgemaakt gebak of andere fijne lekkernijen voor u klaar.

Locatie in Waregem voor uw seminarie - Salons Gruuthuse
Locatie in Waregem voor uw productvoorstelling - Salons Gruuthuse

Productvoorstelling

Presenteer uw nieuw product in Salons Gruuthuse. De gepaste sfeer, zaalbekleding en -opstelling, de juiste culinaire toets, professionele bediening en klasse. Salons Gruuthuse doet uw voorstelling alle eer aan. Elk detail telt, het plaatje klopt. 
Laat u meevoeren door ons team en de wereld van uw product.

After work

Dinner & drink after work. Deze korte krachtige formule opent nieuwe deuren en ongekende perspectieven binnen uw bedrijf. Breek samen met collega’s, klanten en vrienden buiten de kantoormuren. Ontspan en netwerk in een inspirerende omgeving. Verfijnde hapjes rijgen de avond aaneen.

Neem gerust contact met ons op en ontdek de verschillende aangepaste after work formules.

After work drink organiseren? Bij Salons Gruuthuse te Waregem ben je aan het juiste adres.