Een all-in formule of een feest op maat

Salons Gruuthuse werkt met enkele standaardformules maar we organiseren ook een feest op uw maat.
We proberen uw wensen zoveel mogelijk waar te maken en staan altijd open voor suggesties.
Kortom… samen maken we er een geslaagd feest van!

Capaciteit

BENEDENVERDIEPING

150 personen klassiek tafelen
300 personen receptie
220 personen walking dinner

 

 

BOVENVERDIEPING

120 personen klassiek tafelen
200 personen receptie
120 personen walking dinner

Voor genodigden die moeilijk de trap kunnen gebruiken is er een stoellift voorzien. Zo kan iedereen volop meegenieten van uw feest.

TUIN

Bij mooi weer kan de tuin gebruikt worden voor recepties tot 300 personen. In een oase van groen kan u stijlvol genieten van lekkere hapjes en heerlijk gekoelde dranken.In 2016 werd onze tuin met maar liefst 300m² uitgebreid. Er is ook een buitenbar aanwezig. Vanaf april/mei wordt ook onze feesttent opgezet in de tuin zodat men volop kan genieten van de gezellige tuin...

Kortom voor een perfect feest is Salons Gruuthuse uw ideale partner...

Huwelijk

Huwelijk

U wenst uw feest tot in de puntjes verzorgd ?  Dan bent u bij Salons Gruuthuse aan het juiste adres! Lekkere klassieke gerechten, een gezellige feestzaal en een professioneel ervaren team vormen de ideale mix voor uw huwelijksfeest.

Graag nodigen we u uit voor een kennismaking met de zaal en onze aanpak. We bespreken de verschillende mogelijkheden om uw feest met de grootste zorg vorm te geven.

Stapt u liever af van de traditionele waarden en zou u graag uw huwelijksceremonie laten doorgaan op dezelfde locatie van uw feest : onze bovenverdieping leent zich daar perfect voor. Wij zetten de stoelen volgens uw wens, voorzien een altaar en zelfs bloemdecoratie indien u dit wenst.

Maak gerust een afspraak om vrijblijvend langs te komen om onze feestzaal te bezichtigen en samen de mogelijkheden te overlopen. Wij maken graag tijd voor u !

Reeds een all-in feest mogelijk vanaf € 90,00 pp ( receptie, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert + koffie, dranken aan tafel + avondforfait dranken )

Jubileum

U viert een bijzondere periode in uw leven? Zowel een klassieke maaltijd, een menu in buffetvorm of een walking dinner behoren tot de mogelijkheden. De keuze van het concept wordt steeds afgestemd op het aantal genodigden.

De ruime privéparking op 30m van de zaal voorziet voldoende parkeerplaats voor uw gasten. Contacteer ons voor een afspraak, wij helpen u graag verder.

Communie feesten locatie te Waregem.

Communie

Op zoek naar een feestzaal voor een communie?
We proberen er voor iedereen iets onvergetelijks van te maken.
Salons Gruuthuse denkt met u mee, we bieden de juiste formule op maat en maken u een offerte naar wensen en budget.

Ideaal voor communies zijn onze all-in menu's, Italiaans buffet, walking dinners,... Zelfs een feestelijke barbecue behoort tot de mogelijkheden.  Voor de kinderen maken we steeds een afzonderlijk menu op volgens de wensen van de communicant. Heeft u meer vragen of wenst u een datum vast te leggen? Contacteer ons vrijblijvend!

Babyborrel

Deze populaire formule om een geboorte te vieren heeft vooral een praktische kant. Als kersverse ouders ontvangt u alle vrienden en familie samen, waardoor het thuisbezoek tot een minimum beperkt wordt. Bij mooi weer kunt u in onze tuin vertoeven, dit tot 200 personen.

Voor wie dat wenst, kunnen we steeds een snoephuis, clown, springkasteel, ... voorzien. De babyborrel: een absolute topper voor groot en klein!

Vanaf deze zomer kan u extra genieten van onze uitgebreide tuin waar we ook een buitenbar zullen plaatsen. Daar zal u, indien gewenst, uw gasten kunnen laten genieten van zomerse cocktails.

Babyborrel locatie te Waregem