Een zeer mooie lokatie voor elke gelegenheid ! Uitstekende bediening, vriendelijk en correct... super lekker eten... Wij komen er zeker nog meer!!! proficiat Katty en Pascale Echt TOP !!!
Ondertussen al een paar keer genoten van een fantastische accommodatie, ongelooflijk lekker eten en super vriendelijk gastheer, gastvrouw en bediening... Hier komen wij graag terug!!!
Zeker een aanrader. Lekker eten, goeie bediening en zeer vriendelijk. Doe zo verder.
Wij hebben ons huwelijk bij julie gevierd en daar hebben wij geen moment spijt van! Het was een warme dag en de mensen hebben geen moment zonder drank gestaan echt top! De bediening was top dan nog maar van te zwijgen van het eten, het eten was echt lekker, fris beter kon het niet zijn vrienden en familie spreken allemaal lof over het eten en drinken! Als er wat was of we hadden vragen stonden julie direct klaar om ons te helpen! We voelde ons echt op ons gemak bij julie!! Echt ne dikke merci! En voor de mensen di Nog twijfelen, niet twijfelen het zijn stuk voor stuk topmensen die win werk doen met liefde en dat laten uitstralen ook! Ne dikke merci om deel uit te maken van onze mooie dag !
Een echte aanrader voor iedereen die een gezellige,mooie plaats zoekt voor een topfeest! Zeer vriendelijke bediening door een team dat alles in goede banen leidt samen met de 2 eigenaars. Ons trouwfeest was door die mensen echt de mooiste dag uit ons leven!
Op 8 april ging ons huwelijksfeest door in gruuthuse. Veel voorbereidingen veel stress maar met katty en pascal was dit absoluut niet nodig! Heel flexibele super lieve mensen die overal helpen waar nodig!! Ook personeel doet hun werk uitstekend! Zaal prachtig versierd, eten tip top inorde! Van ons verdienen jullie alle sterren!!
Onze babyborrel was piekfijn in orde! Zeer correcte prijs en heel vriendelijk personeel. Zonder enige twijfel zouden we er opnieuw voor kiezen!
2 weken geleden babyborrel laten doorgaan in Salons Gruuthuse van ons zoontje en het was super. Iedereen die uitgenodigd was sprak zowel tijdens als na de banbyborrel lovende woorden uit. Is een echte aanrader. ��
Heel lekker en een zeer goede bediening !!
Fijne avond gehad met topbediening
Toffe, vriendelijke ontvangst. Mooi kader. Héél vlotte bediening. Héél lekker eten. Supervriendelijke uitbaters. Meer dan 5 sterren waard. Uiterst correcte en vlotte samenwerking
Niet alleen Gruuthuse maar ook de catering aan huis is een topper. Voor de 3de maal op rij werd ons communiefeest verzorgd door Pascal en Katty! Een echte aanrader, super lekker eten, super bediening en een super receptie verzorgd tot in de puntjes! Zo konden wij voor de volle 100% genieten van ons feest!
Mede dankzij jullie werd ons trouwfeest een dag om nooit te vergeten! Mooie locatie, vriendelijke eigenaars, vriendelijk personeel en heerlijke formules! Wij komen zeker terug :-)!
Vorig jaar hier onze babyborrel gegeven! We waren zeer tevreden,.heel lekkere hapjes en vriendelijke bediening. Ook nu voor ons 2de kindje zullen we terug de babyborrel hier laten doorgaan.
Wij zijn er al geweest voor een babyborrel en een trouwfeest. Dit jaar gaan we daar nog 2 trouwfeesten hebben en wij geven ons trouwfeest in september, ik kan bijna niet wachten, het zal dik in orde zijn.
Prachtig verjaardagsfeest gehad met dank aan Pascal en Katty !!! Uw personeel was gewoonweg fantastisch !!!
Vorig jaar in juni hebben wij de eer gehad om ons trouwfeest in salons Gruuthuse te laten doorgaan. En daar hebben we nog geen enkele min. spijt van , want deze is een echte aanrader om van elk moment een mooi feest te maken . Met de vernieuwde achtertuin en de renovaties binnen zijn ze meer dan geslaagd om er een mooie en gezellige locatie van te maken met vriendelijke en snelle bediening van het lekkere eten en drinken natuurlijk ;-)
Slechts 1 maal te gast geweest maar was onder de indruk hoe mooi het er is, super vriendelijke gastheer/vrouw en vlotte bediening!