Katty en Pascal, bedankt voor het super trouwfeest!! Lekker eten, vlotte service, gastvrouw en gastheer die altijd voor je klaar staan, mooie tuin voor receptie, ... Het was een prachtige dag! Alex en Emily
Super tevreden van de babyborrel die we er hebben gegeven . Familie en vrienden hebben genoten van de vlotte service en verzorgde hapjes .
Wat een fantastische babyborrel! Heerlijke hapjes, vlotte service, mooi kader, vriendelijke personeelsleden... echt een aanrader!
Wij kennen julie al lang en raden iedereen aan om bij julie eens te gaan tafelen om een culinair genot te ervaren en bediend te worden door mensen met een glimlach en wij komen de verjaardag van lindsey bij julie vieren doe zo voort julie zijn fantastische mensen gr de famile voorons ���
Bridgeclub Waregem is hier sinds een paar jaar - tot grote tevredenheid van alle deelnemers - te gast voor de jaarlijkse kampioenenviering en het tornooi Wisselbeker Stad Waregem. Het is een zeer mooie locatie met goede parkeermogelijkheden, gastvrije bediening en de ganse event is telkens weer uitstekend verzorgd !
Een zeer mooie lokatie voor elke gelegenheid ! Uitstekende bediening, vriendelijk en correct... super lekker eten... Wij komen er zeker nog meer!!! proficiat Katty en Pascale Echt TOP !!!
Ondertussen al een paar keer genoten van een fantastische accommodatie, ongelooflijk lekker eten en super vriendelijk gastheer, gastvrouw en bediening... Hier komen wij graag terug!!!
Zeker een aanrader. Lekker eten, goeie bediening en zeer vriendelijk. Doe zo verder.
Wij hebben ons huwelijk bij julie gevierd en daar hebben wij geen moment spijt van! Het was een warme dag en de mensen hebben geen moment zonder drank gestaan echt top! De bediening was top dan nog maar van te zwijgen van het eten, het eten was echt lekker, fris beter kon het niet zijn vrienden en familie spreken allemaal lof over het eten en drinken! Als er wat was of we hadden vragen stonden julie direct klaar om ons te helpen! We voelde ons echt op ons gemak bij julie!! Echt ne dikke merci! En voor de mensen di Nog twijfelen, niet twijfelen het zijn stuk voor stuk topmensen die win werk doen met liefde en dat laten uitstralen ook! Ne dikke merci om deel uit te maken van onze mooie dag !
Een echte aanrader voor iedereen die een gezellige,mooie plaats zoekt voor een topfeest! Zeer vriendelijke bediening door een team dat alles in goede banen leidt samen met de 2 eigenaars. Ons trouwfeest was door die mensen echt de mooiste dag uit ons leven!
Op 8 april ging ons huwelijksfeest door in gruuthuse. Veel voorbereidingen veel stress maar met katty en pascal was dit absoluut niet nodig! Heel flexibele super lieve mensen die overal helpen waar nodig!! Ook personeel doet hun werk uitstekend! Zaal prachtig versierd, eten tip top inorde! Van ons verdienen jullie alle sterren!!
Onze babyborrel was piekfijn in orde! Zeer correcte prijs en heel vriendelijk personeel. Zonder enige twijfel zouden we er opnieuw voor kiezen!
2 weken geleden babyborrel laten doorgaan in Salons Gruuthuse van ons zoontje en het was super. Iedereen die uitgenodigd was sprak zowel tijdens als na de banbyborrel lovende woorden uit. Is een echte aanrader. ��
Heel lekker en een zeer goede bediening !!
Fijne avond gehad met topbediening
Toffe, vriendelijke ontvangst. Mooi kader. Héél vlotte bediening. Héél lekker eten. Supervriendelijke uitbaters. Meer dan 5 sterren waard. Uiterst correcte en vlotte samenwerking
Niet alleen Gruuthuse maar ook de catering aan huis is een topper. Voor de 3de maal op rij werd ons communiefeest verzorgd door Pascal en Katty! Een echte aanrader, super lekker eten, super bediening en een super receptie verzorgd tot in de puntjes! Zo konden wij voor de volle 100% genieten van ons feest!