Zeker een aanrader. Lekker eten, goeie bediening en zeer vriendelijk. Doe zo verder.
Wij hebben ons huwelijk bij julie gevierd en daar hebben wij geen moment spijt van! Het was een warme dag en de mensen hebben geen moment zonder drank gestaan echt top! De bediening was top dan nog maar van te zwijgen van het eten, het eten was echt lekker, fris beter kon het niet zijn vrienden en familie spreken allemaal lof over het eten en drinken! Als er wat was of we hadden vragen stonden julie direct klaar om ons te helpen! We voelde ons echt op ons gemak bij julie!! Echt ne dikke merci! En voor de mensen di Nog twijfelen, niet twijfelen het zijn stuk voor stuk topmensen die win werk doen met liefde en dat laten uitstralen ook! Ne dikke merci om deel uit te maken van onze mooie dag !
Een echte aanrader voor iedereen die een gezellige,mooie plaats zoekt voor een topfeest! Zeer vriendelijke bediening door een team dat alles in goede banen leidt samen met de 2 eigenaars. Ons trouwfeest was door die mensen echt de mooiste dag uit ons leven!
Op 8 april ging ons huwelijksfeest door in gruuthuse. Veel voorbereidingen veel stress maar met katty en pascal was dit absoluut niet nodig! Heel flexibele super lieve mensen die overal helpen waar nodig!! Ook personeel doet hun werk uitstekend! Zaal prachtig versierd, eten tip top inorde! Van ons verdienen jullie alle sterren!!
Onze babyborrel was piekfijn in orde! Zeer correcte prijs en heel vriendelijk personeel. Zonder enige twijfel zouden we er opnieuw voor kiezen!
2 weken geleden babyborrel laten doorgaan in Salons Gruuthuse van ons zoontje en het was super. Iedereen die uitgenodigd was sprak zowel tijdens als na de banbyborrel lovende woorden uit. Is een echte aanrader. ��
Heel lekker en een zeer goede bediening !!
Fijne avond gehad met topbediening
Toffe, vriendelijke ontvangst. Mooi kader. Héél vlotte bediening. Héél lekker eten. Supervriendelijke uitbaters. Meer dan 5 sterren waard. Uiterst correcte en vlotte samenwerking
Niet alleen Gruuthuse maar ook de catering aan huis is een topper. Voor de 3de maal op rij werd ons communiefeest verzorgd door Pascal en Katty! Een echte aanrader, super lekker eten, super bediening en een super receptie verzorgd tot in de puntjes! Zo konden wij voor de volle 100% genieten van ons feest!
Mede dankzij jullie werd ons trouwfeest een dag om nooit te vergeten! Mooie locatie, vriendelijke eigenaars, vriendelijk personeel en heerlijke formules! Wij komen zeker terug :-)!
Vorig jaar hier onze babyborrel gegeven! We waren zeer tevreden,.heel lekkere hapjes en vriendelijke bediening. Ook nu voor ons 2de kindje zullen we terug de babyborrel hier laten doorgaan.
Wij zijn er al geweest voor een babyborrel en een trouwfeest. Dit jaar gaan we daar nog 2 trouwfeesten hebben en wij geven ons trouwfeest in september, ik kan bijna niet wachten, het zal dik in orde zijn.
Prachtig verjaardagsfeest gehad met dank aan Pascal en Katty !!! Uw personeel was gewoonweg fantastisch !!!
Vorig jaar in juni hebben wij de eer gehad om ons trouwfeest in salons Gruuthuse te laten doorgaan. En daar hebben we nog geen enkele min. spijt van , want deze is een echte aanrader om van elk moment een mooi feest te maken . Met de vernieuwde achtertuin en de renovaties binnen zijn ze meer dan geslaagd om er een mooie en gezellige locatie van te maken met vriendelijke en snelle bediening van het lekkere eten en drinken natuurlijk ;-)
Slechts 1 maal te gast geweest maar was onder de indruk hoe mooi het er is, super vriendelijke gastheer/vrouw en vlotte bediening!
Niet alleen was onze huwelijksdag er een om nooit te vergeten vol liefde en plezier met de ganse familie en onze beste vrienden maar een perfecte dag lukt enkel als ook alles effectief goed verloopt. En we kunnen zeker stellen dat het eten, de muziek, de dj en het personeel ervoor gezorgd heeft dat onze speciale dag zeker geslaagd was. Niet alleen wij denken er zo over maar als alle gasten niets dan lovende woorden hebben over het kader en de zaal dan weten wij dat we een goeie keuze hebben gemaakt door te kiezen voor Salons Gruuthuse. Doe zo verder! Mvg Michael & Aurelie
Uitstekende service en supervriendelijke gastvrouw en gastheer ! We spreken uit ervaring. Mijn verjaardagsfeest, 60 jaar; gevierd in Gruuthuse, al meerdere keren oudjaar gevierd, traiteurdienst voor de Zultse 60-jarigen, verschillende feesten van vrienden mee mogen vieren. Binnenkort weer een feestje van een vriendin die met pensioen gaat. We kijken er naar uit !
Ik ben nog niet geweest maar ik denk dat het wel goed is kathy en pascal kennen zal dik in orde zijn
Op 30 mei vorig jaar vierden wij ons huwelijksfeest te Salons Gruuthuse. Wij kijken terug op een fantastisch feest: een zeer gezellige en mooie locatie, heerlijke keuken, vriendelijke en snelle bediening,... Bovendien is het zeer aangenaam om samen met Pascal en Katty je feest te organiseren. Zij houden rekening met al je wensen zodat je kan genieten zonder zorgen van een onvergetelijk feest!
Sinds 2014 geven wij als fietsteam cycling Team Taelman, waarvan jullie sponsor zijn, onze ploegvoorstelling met etentje bij jullie. Het is steeds TOP! Doe zo verder!
Ons trouwfeest was daar over 22 jaar onlangs een geboortereceptie gehad steeds nog een goed gevoel bij de zaal top!!!